Wakeboarding

Yksi nautinnollisimmista vesiurheilulajeista on wakeboarding. Wakeboarding ohittaa nopeasti vesihiihdon, sillä se on siistein tapa surffata vedessä veneen voimalla, aivan kuten lumilautailu teki lumihiihdossa.

Kuvaile wakeboardia.

Wakeboarding, jota verrataan usein lumilautailun, surffauksen ja rullalautailun yhdistelmään, käyttää yhtä leveää lautaa eikä kahta pitkää lautaa, jotka on sidottu jalkoihin kuten vesihiihdossa. Ratsastaja ohjaa lautaa samalla tavalla kuin lumilautailija ja käyttää kumisidoksia pitääkseen jalkansa laudalla.

Wakeboarding voi olla aluksi hieman pelottavaa, mutta kun hallitset perusasiat, se on melko yksinkertaista oppia ja uskomattoman nautinnollista tehdä. On jännittävää kohota veden yläpuolella, ja on paljon jännittävämpää oppia ajamaan veneellä, siitä urheilun nimi. Kuitenkin, jos ajat wakeboardilla kerran, on suuri mahdollisuus jäädä koukkuun!

Vaadittu kuntotaso

Wakeboarding vaatii kunnollista fyysistä kuntoa ja erityisesti vahvoja käsiä, mutta yksi asia, jota tarvitset, on hyvä huumorintaju. Harrastat erilaisia ​​voimisteluharjoituksia välttääksesi putoamisen veteen. Siksi jokaisen, joka harkitsee wakeboardia, on oltava valmis viettämään hyvää aikaa ja olemaan märkä.

Wakeboardin kasvavan suosion vuoksi kaapelijärjestelmiä on kehitetty pelaajien määrään sopivaksi. Useita wakeboardeja voi olla vesillä kerralla järvillä nopeiden kaapelijärjestelmien ansiosta, jotka raahaavat sinua ympäriinsä. Joissakin järvissä, joissa on ammattimaisia ​​wakeboardeja, on ramppeja ja muita esteitä, jotka lisäävät vaihtelua.

Lähdetään liikkeelle

Varmista, että käytät sopivia wakeboard-laitteita ennen kuin aloitat. Vältä käyttämästä mitään ammattitason wakelaudoista. sen sijaan aloita wakeboardilla, joka on anteeksiantava ja auttaa kehitystäsi. Paras wakeboard aloittelijoille on isompi wakeboard, jossa on yksi tai useampi massiivinen takaevä, joka antaa laudalle paremman suunnan.