Kuiva puku

Kylmän veden sattuessa pelaajien märkäpuvut pitävät ruumiin lämpimänä. Nämä puvut istuvat tiukasti ja estävät veden pääsyn kehoon.

Nämä puvut imevät vain hieman vettä. Jotkut urheilijat eivät käytä märkäpukuja, koska ne rajoittavat heidän kykyään liikuttaa käsiään ja jalkojaan. Joissakin kilpailuissa tämä puku vaaditaan; muuten se on valinnainen.

pelastusliivi

Nämä pelastusliivit auttavat urheilijaa pysymään veden päällä, ja niitä käytetään tyypillisesti suojana.

Nämä liivit auttavat pelaajia säilyttämään tasapainonsa, jos he menettävät sen ja putoavat veteen.

Surffilauta linja

Pelaaja ja vene yhdistetään tällä linjalla. Sen toisessa päässä on ohjaustanko, johon pelaaja voi tarttua, ja toinen pää on kiinnitetty veneeseen.

Pätevyysasteestaan ​​riippuen pelaajat käyttävät wakeboard-köyttä, jonka pituus vaihtelee 55 – 75 jalkaa. 24-26 metriä on ratsastajien käyttämä keskimääräinen köyden pituus.

Kypärä

Kypärää käytetään ennaltaehkäisevänä varotoimenpiteenä, koska kaatuminen ja tasapainon menettäminen suurella nopeudella voi olla tappavaa.

Wakeboarding – Peliympäristö

Järvissä, joissa ja järvipuistoissa wakeboarding on suosittu urheilulaji. Ympäri maailmaa on yli 250 wake-puistoa yli 30 maassa, mukaan lukien Saksa, Ranska, Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Turkki.

Puistot, Wake

Ne ovat vesistöjä, joilla on suuri vesivarasto. Wakeboardingissa moottorivene vetää tyypillisesti ratsastajia.

Näiden wakeboardjärvien pinnalla on useita esteitä, kuten liukusäätimiä ja potkureita, joita voidaan käyttää ilmatemppuihin.