New Orleans tarjoaa erilaisia ​​vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ulkona, kalastuksesta valaidenkatseluun ankan metsästykseen New Orleansin ympäröivässä kauniissa kauneudessa.

Vuokrattu kalastus ja keilailu ovat kaksi tunnettua toimintaa, jotka antavat sinulle elämyksen. New Orleansin charter-kalastusmatkat ovat yhä suosittu urheilulaji, joka antaa sinulle, ystävillesi ja perheellesi ainutlaatuisen kokemuksen. Punainen kalastus New Orleansissa tarkoittaa tuoreen kalan saamista ja uuden tekemistä. New Orleansin bowfishing-peruskirjan avulla voit myös kalastaa ampumalla ja noutamalla erityisiä jousiammuntavälineitä.

Vinkkejä keula-alusten peruskirjoihin New Orleansissa

Keula kalastuksen vuokraus New Orleansissa on loistava vauhdikas seikkailulaji, jota on harjoitettava vesistöjen tuntevien asiantuntijoiden valvonnassa. Heidän on oltava täysin koulutettuja ja varustettuja ja opastettava sinua tarvittavilla varotoimilla. Sinun on myös varmistettava, että aluksella olevan miehistön on opastettava tai avustettava joka askeleella.

Tässä urheilulajissa kalat ammutaan piikkeillä, jotka on kiinnitetty erityisellä viivalla keulaan kiinnitettyihin keloihin. Joten sinun on tuotava tällainen jousi kokeaksesi keula kalastusta New Orleansissa.

Bowfishing-peruskirjat New Orleansissa tulisi tehdä myös ryhmissä, joissa on koulutettuja ammattimaisia ​​oppaita.

· Kalat näkyvät yleensä veden päällä, joten varmista, että tunnistat kalat ennen ampumista.

· Kalastus liikaa samassa paikassa saa kalat oppimaan välttämään kyseistä aluetta, joten sinun on tunnistettava uudet kalapaikat koko ajan.

Vinkkejä punasimpun kalastukseen New Orleansissa

Kun valitset punaista kalastusta New Orleansissa, voit nähdä krokotiileja, kalju kotkia, sinivalkoisia haikaroita, pelikaaneja, ankkoja, nutriaa ja pesukarhuja.

Punainen kalastus New Orleansissa tarvitsee myös luvan, ja New Orleansin charter-kalastusmatkan johtaja voi auttaa sinua siinä.

New Orleansin charter-kalastusmatkoilla on täysin varustetut veneet keula- tai punasimpukoita varten, joita hoitaa myös hyvin koulutettu, lisensoitu, asiantunteva ja ystävällinen miehistö. Keulakalastusperuskirjoilla New Orleansissa ja punaisella kalastamalla New Orleansissa, ihastut paikan kulttuuriin ja kauneuteen ja sitä ympäröivät vedet kertovat sinulle poikkeuksellisen paljon aikaa. New Orleansin charter-kalastusretkiä järjestävä yritys varmistaa, että sinulla on hauskaa ja arvostat sitä tulevina vuosina.