Ostin jalkapallosarjan UK Soccer Shopista äskettäin ja olin sekä ärsyyntynyt että raivoissani tuotteen saapumisen jälkeen. Mutta se ei ole heidän vikansa.

Kun olin poika, olin hulluna Nottingham Forestista enkä halunnut muuta kuin Notts Forest -jalkapallopakkauksen yhdeksännelle syntymäpäivälleni. En ole koskaan ollut kovin hyvä jalkapallossa tai missään muussa urheilussa, mutta mielessäni, jos käyttäisin suosikkijoukkueeni punavalkoista raitaa, joka on koristeltu heidän erottuvalla puulogolla, olisin heti jalkapalloilija!

jalkapallovyö

Kuvittele pettymykseni, kun sain punaisen jalkapallopaidan ja valkoiset shortsit ilman erottuvaa logoa, joka peitti sydäntäni.

Jos minun täytyisi arvioida vanhempiani yrittäessään ostaa minulle Nottingham Forest -jalkapallohihnan, se ei olisi kovin hyödyllistä… mutta en halua kuulostaa hemmoteltulta veljeltä, joka valittaa edelleen, koska hän ei koskaan saanut sitä mitä halusi. yhdeksäs syntymäpäivä, joten jätän vanhempani pois siitä. Ostin kuitenkin itselleni Nottingham Forest Football Kitin 39-vuotissyntymäpäivänäni, jolloin kaksi Euroopan cupia voittanut joukkue putosi johonkin tuntemattomaan divisioonaan. Mutta siitä ei ole kysymys.

Tilasin virallisen Nottingham Forest -jalkapallohihnani UK Soccershopista, jossa oli ikäni, 39, takana ja kunnianosoituksena suosikkipelaajalleni heidän loistopäivistään, ‘Anderson’ sen yläpuolelle. Vasta tilaukseni tekemisen jälkeen huomasin vähemmän kuin suotuisan UK Soccer Shop -arvostelun ja aloin luonnollisesti huolestua.

Luettuani yhä useampia UK Soccer Shop -arvosteluja tajusin, että ne olivat hyvin sekalaisia, vaikka olin edelleen huolissani siitä, että jalkapallohihna, jota olen halunnut 30 vuotta, ei voinut saapua tilauksen mukaan. Yksi asia positiivisessa ja negatiivisessa palautteessa on se, että ihmiset pitävät hyvästä huokauksesta kuin mistään muusta. Jos et usko minua… lue kaksi ensimmäistä kappaletta uudelleen!

Tietoa lehdestä

Tästä huolimatta odota enemmän negatiivisia kuin positiivisia arvosteluja, koska olen ollut täysin tyytyväinen moniin verkkokauppoihin, mutta en ole koskaan tuntenut pakkoa sanoa niin. Jos kaikilla tyytyväisillä asiakkailla olisi yhtä kova ääni kuin tyytymättömillä, olen varma, että soccershop uk:n negatiiviset arvostelut ovat pieni vähemmistö kaikista myönteisistä mielipiteistä.

Nottingham Forest -pakkaukseni saapui juuri sellaisena kuin sen tilasin, eikä minulla ole valittamista tuotteesta tai palvelusta. Olin hieman ärsyyntynyt siitä, että kun minulla oli virallinen sarja, jalkapallotaitoni olivat huonommat kuin koskaan ja nuori “hullu jalkapallo” -veljenpoikani ei ollut edes kuullut Nottingham Forestista, se sai minut melkein raivostumaan, mutta sitä en kirjoittaisi UK Soccer Shop arvostelu.