Nauti jalkapallopelistä kannustamalla suosikki NFL-joukkuettasi yhdessä ystävien ja perheen kanssa tehokkaan ja innovatiivisen digitaalisen viestinnän avulla. Kutsu kollegasi viikonlopun NFL-otteluun kotonasi; Juhlista suosikkibash-joukkueesi menestystä mukautetun urheilusähköpostiosoitteen avulla. Esitä nämä mukautetut sähköpostiosoitteet suosikki NFL-joukkueesi faneillesi levittääksesi joukkueesi suosiota kaikkialle.

Mielikuvien rooli kannattajien uskollisuudessa

Useimmat meistä tykkäävät pelata jalkapalloa. Vanhemmat kannustavat lapsiaan pelaamaan jalkapalloa. He huutavat teini-ikäistä lastaan ​​lukiossa, kun tämä pelaa jalkapalloa, ja useimmat heistä haluavat avoimesti tai salaa nähdä lapsensa NFL-joukkueessa. Loppujen lopuksi NFL:stä on tullut jalkapallon suosion synonyymi. Suositut NFL-joukkueet, kuten San Francisco 49ers, NY Giants, Chicago Bears jne.

Joten jos aiot myös piristää ja tukea suosikki-NFL-joukkuettasi ja etsit siistiä, tyylikästä ja hauskaa ideaa, NFL Custom Sports Email on paras tarjous sinulle. Mukautetut urheilusähköpostiosoitteet voivat näyttää innostuneisuutesi, henkeäsi, iloasi, tukeasi ja aktiivisuuttasi suosikki NFL-joukkueellesi innovatiivisella, henkilökohtaisella ja tyylikkäällä tavalla.

Harkitse tätä, haluat ottaa yhteyttä paikallisesti kaikkiin alueesi FanEm San Francisco 49ersiin ja aiot luoda verkkoyhteisön luodaksesi markkinaraon ryhmällesi. Tätä tarkoitusta varten voit suunnitella yhden mukautetun 49ers-sähköpostiosoitteen jokaiselle ryhmän jäsenelle, jotta voit muodostaa yhteyden helposti digitaaliseen maailmaan. Tämän tyyppinen räätälöity sähköpostiosoite auttaa kaikkia ryhmän jäseniä muistamaan jokaisen ryhmän jäsenen yhteystiedot helposti, jotta vaikka joku unohtaisi / kadottaisi muiden joukkueen jäsenten tiedot, hän voi kommunikoida näiden hienojen urheilulajien ja helposti unohtumattomien mukautettujen urheiluosoitteiden kautta. sähköposti.

Nämä mukautetut urheilusähköpostiosoitteet ovat erittäin kustannustehokkaita, eikä sinun tarvitse mennä lahjatavaraliikkeeseen ostaaksesi niitä. Näin ollen voit jopa lähettää nämä mukautetut sähköpostiosoitteet suosikki NFL-joukkueen faneillesi. 

Ence höntsää ja allu se vaan porsku

Voit kutsua ystäviä, perheen ja toimistotyöntekijöitä kotiisi katsomaan NFL-peliä tai juhlimaan suosikki-NFL-joukkueesi menestystä yhdessä viikonloppuna lähettämällä kutsun mukautettuun sähköpostiosoitteeseen, kuten Friday-game@PatriotsFan.us, viikonloppuna. – sport@EaglesFan.net, NFL-night@chicagoBearsFan.net.

Vanhemmat voivat esittää omat NFL-sähköpostiosoitteensa lapselleen suunnittelemalla ne lapsensa suosikki NFL-joukkueen nimen ympärille.

.

Joten kun haluat juhlia suosikki-NFL-joukkueesi menestystä, tukea suosikkijoukkuettasi ystävien ja perheen kanssa tai jakaa ajatuksesi, lähetä viesti suosikki NFL-joukkueestasi sähköpostin, blogien tai sosiaalisten verkostojen kautta ja sitten viestiä mukautetun sähköpostiosoitteen kautta. . Osoita tukesi suosikki NFL-joukkueellesi antamalla mukautettu sähköpostiosoite rakkaillesi ja suunnittele itsellesi ensimmäinen mukautettu sähköpostiosoite jo tänään.