Alabamanlahden rannikolla on monia upeita ominaisuuksia perhelomille sekä romanttisille pariskunnille. Tämä alue yhdistää luonnon kauneuden hauskoihin nähtävyyksiin ja moniin mahdollisuuksiin ulkoiluun.

Muistatko, kun viimeksi hautasit varpaasi sokerivalkoiseen hiekkaan tai kastit kätesi Persianlahden vesille jäähdyttämään kasvosi ja niskaasi? Oletko käyttänyt tilaisuutta viime aikoina rintareppuihin, siemaillen sauvignonia avoimen ravintolan kannella ja katsellen hiljaa lähellä olevaa haikaraa päivälliselle? Kuvittele päivittäinen rutiinisi liukastuvan hitaasti, kun astut spontaanisti täynnä olevaan lomaan, kun pukeutut kleatsillä tukahduttaaksesi rehevän golfmaaperän tai pitsiisi tukevilla kengillä, joilla on hyvä pito veneeseen noustessasi.


Hakuun Kolme kaunista tyttöä

kalastus. Hemmottele itseäsi luonnonkauniilla lomalla ja katsele lahdella Gulf Shores / Orange Beachillä Alabamanlahden rannikolla. Rentoudu tyylillesi sopivalla rannalla riippumatta siitä, tarvitsetko liikuntarajoitteisille asiakkaille pääsyn, käyttöoikeuden, suihkulla varustetun kylpyhuoneen ja lähikuvan pysäköinnin tai luonnollisen, eristäytyneen tilan laiskotella dyynien keskellä. Tai valitse sijainti lentopallobaarien ja rantojen lähellä pitäen mielessä. Kuinka mielialasi on? Siellä on mailia valkoista hiekkaa, joka eroaa kirkkaista turkoosista vedestä ja odottaa vapaa-aikaa. Ja kun kuohuva aalto kutsuu, veteen pääseminen on tuulta.

Tietenkin sinulla on peitettynä perinteiset, veteen kiinnitetyt varusteet – mutta entä jos haluat mieluummin tuntea tuulen hiuksissasi, jättää suihkutusreitin herätyksellesi, löytää mikä on vedenalainen tai lentää aaltojen yli ? Voit vuokrata laitteita sukellukseen, tilata ponttonia, melontaa, harrastekissaa, waverunneria. Tai vielä parempi, palkkaa kapteeni ja jätä pyörä toiselle, kun nautit tuulen ja veden tunnelmasta katsellen delfiinien leikkiä läheisillä aalloilla. Ja jos et vain saa tarpeeksi ilmaa, voit kokeilla purjelautailua! Gulf Shores / Orange Beachillä on mahdollisuuksia olla veden alla, veden alla, veden päällä tai veden päällä.

Perheen hauskaa rannalla!

Kun aurinko laskee, pöly pois hiekasta ja suolasta ja istu johonkin alueen ravintoloista nauttimaan herkullisista lahtikatkarapuista, tuoreiksi kaadetuista ostereista ostereista, puunsavustetuista portabella-sienistä. Riippumatta ruoanlaitosta tai ilmapiiristä, paljain jaloin baareista reikäseinään liinavaatteisiin ja tuoreisiin tärkkelyksiin, on sinulle sopiva ateria- ja ruokailutyyli, ja löydät ne verkosta osoitteesta www. Thebeachiscalling.org. Yöelämä rannalla voi olla romanttisia kävelyretkiä pitkin rantaa makean kanssa, tanssia paikallisten kanssa alueen rantabaareissa, live-bändien kuuntelemista ja siemaillen hedelmäkokteileja tai rentoutumista kuutamoisella risteilyllä.

Persianlahden rannat / Orange Beach on täydellinen paikka myös perheen hauskanpitoon, ja siellä voi harrastaa virkistystoimintoja, joihin kuuluu vesipuisto, eläintarha, minigolf ja Kaakkois: n korkein maailmanpyörä muutamia mainitakseni. Voit ratsastaa hevosen selässä, patikoida luontopolulla nähdäksesi paikallisen villieläimen, lähentää karting-polkuja tai vain rakentaa kohoavia hiekkalinnoja lähellä jatkuvasti kutsuvaa rantaa.

Mahdollisuudet hauskanpitoon rannalla ovat saatavilla osoitteessa www.thebeachiscalling.org. Minne jalkasi vievät sinut? Hauskuus on niin lähellä, yhtä lähellä kuin matka unohtumattomalle Alabamanlahden rannikolle. Ranta kutsuu. Kuunteletko sinä?