Brasilia on yksi jännittävimmistä alueista sijoittaa kansainvälisiin kiinteistöihin. David Beckhamin äskettäinen vierailu Natalissa vahvistaa, että yksi Natalin alue on täydellinen investointi. Jalkapallotähti on perustanut Nataliin uuden jalkapalloakatemian ja alueen kuvailee julkkisten ja suuren kehityksen paikaksi.

David Beckhameja on vain kaksi

Yksi maailman tunnetuimmista jalkapallotähdistä David Beckham ilmoitti suunnitelmistaan ​​perustaa Brasilian Natalin jalkapalloakatemia. Se kuvailee uutta laitosta yhdeksi maailman parhaista. Vierailunsa aikana hän selittää, että Natal on valtavan jännityksen paikka alueen uusien hotellien ja kiinteistöjen vuoksi. Posh Spice aviomiehen mielestä Natal Brazil on myös alue, joka houkuttelee kuuluisuuksia ja muita jalkapallotähtiä.

David Beckham ilmoitti paikallisten brasilialaisten lasten saatavilla olevasta stipendiohjelmasta päästäkseen aktiivisesti alueen kouluihin.

Hän toivoo, että lapset hyötyvät paikan päällä tapahtuvasta valmennuksesta ja pääsystä huippuluokan tiloihin, samoin kuin hänen akatemiansa Lontoossa ja Los Angelesissa.

Kehitystyössä on mukana myös brasilialainen F1-mestari Rubens Barrichello sekä norjalainen multimiljonääriliikemies Torben Frantzen, Finduksen perustajan Geir Frantzenin veli.

Natal, Brasilian Rio Grande do Norten osavaltion pääkaupunki, sijaitsee noin 2 600 kilometriä Sao Paulosta pohjoiseen maan koillisrannikolla. Tämä 710 000 asukkaan kaupunki on yhä suositumpi kohde kansainvälisille sijoittajille ja kiinteistökehittäjille. Upea sijainti valtameren varrella ja kilometrien mittaiset kehittymättömät rannat kaupungin pohjois- ja eteläpuolella tekevät siitä täydellisen kohteen niille, jotka haluavat päästä tulevalle alueelle.

Natal ja sitä ympäröivät alueet ovat tällä hetkellä yli miljardin dollarin (USA) kehittämiskohteena. Rakenteilla on ainakin 10 golfkenttää ja rakenteilla on myös kymmeniä uusia asuntoja, huoneistoja ja lomakeskuksia. Kaupunki ja ympäröivät yhteisöt ovat Brasilian kotimaisten matkailijoiden ensisijainen matkailukohde. Aluetta markkinoidaan kansainvälisenä matkailukohteena ja kaupunki on tulossa yhä suositummaksi ulkomaalaisten keskuudessa.

Rivaldo tuplaa Beckhamin palkinnoissa

Rio Grande do Norten talous keskittyi maatalouteen ja karjatalouteen 1980-luvun alkuun saakka, jolloin hallitus alkoi panostaa voimakkaasti rannikon luonnonkauneuteen ja ilmastoon sekä matkailun mahdollisuuksiin. Matkailusta on tulossa merkittävä talouden veturi, ja kilometrien mittainen kehittymätön rantaviiva houkuttelee turisteja, sijoittajia, eläkeläisiä ja työntekijöitä. Luoteisrannikolla, joka on keskittynyt Macaon kaupungin ympärille, on myös paljon petrokemian kehitystä, mikä johtaa monimuotoiseen talouteen.

Rannikon ilmasto on yksi turistien ja sijoittajien tärkeimmistä nähtävyyksistä. Keskimääräinen vuotuinen lämpötila Natalissa on noin 27 astetta ja aurinko näyttää paistavan melkein joka päivä. Suuri osa osavaltiosta on melko kuivaa, vaikka eteläisellä alueella Natalista rajalle on sadekausi huhtikuusta kesäkuuhun. Vettä sataa muutaman tunnin, mutta aurinko paistaa silti melkein joka päivä.

Suurimmat kehitys- ja kiinteistömahdollisuudet kotimaisille ja kansainvälisille sijoittajille ovat Natalin kaupungin ympäristössä. Kaupungin pohjois- ja eteläpuolella sijaitsevalla rannikolla on rakenteilla kaikki suuret investoinnit. Trooppisten maisemien ja koskemattoman sään ansiosta tämä on oikea paikka olla.

David Beckhamin syntymäpäivän hyväksyntäleima tekee hänestä Brasilian ylpeyden